MartinusRespondoj:Nyheder/14112021 Alle artikler med kvalitetsikringskategorisering

Fra Martinus Respondoj
Spring til navigation Spring til søgning

Alle artikler har fået kvalitetsikringskategori

Så er alle artikler på Martinus Respondoj kigget igennem og har fået kvalitetssikringskategorier. Hver artikel er blevet vurderet om den kvalificeret til at være en artikler, kunne udvides og brug af citater.

Der er en del at arbejde med...

Martinus Respondoj kvalitetssikring

Resultatet kan ses på billedet, hvor det fremgår at 387 artikler har så store mangler at de ikke kan kategorisers som artikler. Der er noget at gå i gang med. Nogle af artiklerne er ret lette at fikse (der skal stå noget om begrebet fremfor at henvise til et stykke i Livets Bog) og andre kræver mere gennemskrivning.

Jeg vil indføre et par kategorier med artikler, som er "ret færdige" og dem som er "meget færdige", så kvalitetssikringen også får en mere positiv vinkel.

Nuværende status på kvalitetssikring

I takt med at artiklerne bliver forbedre vil kategoriseringen af deres kvalitets også ændre sig. Se den nuværende status på kvalitetssikringen. Vær opmærksom på at en artikel kan optræde i flere kategorier, f.eks. både være en stub og mangle kilder.

Næste skridt

Næste skridt i kvalitetsarbejdet er at gennemgå alle de sider, som ikke er artikler. Det drejer sig bl.a. om hjælpesiderne og andre "meta" sider om wikien.